GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελ Μακ Φέρσον αποκαλύπτει το μυστικό που κρατά τη μέση της λεπτή - ΦΩΤΟ

Το πρώην τοπ μόντελ Ελ Μακ Φέρσον, είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες της σόου μπιζ και μέσω του λογαριασμού της στο instagram απ...

Το πρώην τοπ μόντελ Ελ Μακ Φέρσον, είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες της σόου μπιζ και μέσω του λογαριασμού της στο instagram αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που κρατά τις τέλειες αναλογίες της και συγκεκριμένα τη μέση της λεπτή.

Η 55χρονη καλλονή, γνωστή και ως το "Κορμί", κάνει κάθε εβδομάδα ένα λεμφικό μασάζ και υποστηρίζει ότι χάρη στις μαγικές κινήσεις της θεραπεύτριάς της στην περιοχή της μέσης, δημιουργείται μια πιο λεπτή και μυώδης μέση.

Μάλιστα η Μακ Φέρσον δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία για να δείξει τα αποτελέσματα της τελευταίας της συνεδρίας.

View this post on Instagram

Love @sheilamsperez lymph day. 💓 Sheila has developed a method called the “miracle touch “- not sure “touch “ is really the word because we nick name her the lady torture - but her hands and method are magical for lymph and sculpting. It really works and has become part of my weekly wellness routine.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on Aug 19, 2019 at 2:22pm PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση