GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εποχή της υποχώρησης τελείωσε! Η κόκκινη σημαία των πέντε αστέρων είναι σεβαστή σε όλο τον κόσμο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Στόχος μας πρέπει να είναι το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κράτος, διατεθειμένο και οργανωμένο ώστε να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Στόχος μας πρέπει να είναι το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κράτος,
διατεθειμένο και οργανωμένο ώστε να...
είναι σε θέση
να συνεργαστεί με τα άλλα σοσιαλιστικά κράτη»
Antonio Gramsci, "Lo Stato e il socialismo" (Το Κράτος κι ο σοσιαλισμός)

Σχετικό: Απελευθερώστε το Χονγκ Κονγκ... από την πείνα και τυραννία!

«Δεν υπάρχουν βίαιοι διαδηλωτές, ούτε ταραξίες, υπάρχει μόνο τυραννία. Θα προστατεύσουμε την πατρίδα μας με κάθε μέσο...»... μας διαβεβαιώνει η "Εφημερίδα των Συντακτών" για τη "λαϊκό-δημοκρατική εξέγερση" στο Χονγκ Κονγκ.
Διαβεβαιώσεις που δείχνουν πως όλα τα ΜΜΕ, η εγχώρια και διεθνή "δημοσιογραφία" συντονίζονται απόλυτα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την "ενημέρωση" της διεθνούς κοινής γνώμης.
Το τραγικό φαινόμενο είναι η λεγόμενη "αριστερή δικαιωματική δημοσιογραφία" που έχει πάρει τη σκυτάλη από την παραδοσιακά αντιδραστική δημοσιογραφία και η περίπτωση της "Εφημερίδας των Συντακτών", κύρια έκφραση της "αριστερής δημοσιογραφίας" στην Ελλάδα αποτελεί επιβεβαίωση των παραπάνω.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί κι οι δημοσιογραφικές ενώσεις -στην Ελλάδα η ΕΣΗΕΑ- υπηρετούν πιστά τα συμφέροντα των τραπεζιτών και πλέον ανήκουν στη λεγόμενη "αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία".

Καμία δήλωση συμπάθειας κι όχι συμπαράστασης από δημοσιογραφικές ενώσεις, οργανώσεις "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "προοδευτικών" δημοσιογράφων και ΜΜΕ για τον Κινέζο δημοσιογράφο Fu Guohao, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε, βασανίστηκε και γλίτωσε το θάνατο χάρη στην αυτοθυσία των γιατρών του διεθνούς αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ, όταν κυριολεκτικά τον "απήγαγαν" από τα χέρια των ειρηνικών διαδηλωτών για "δημοκρατία".
Εγκληματική η ένοχη σιωπή της δυτικής δημοσιογραφίας απέναντι σ' έναν συνάδελφό τους, γιατί ήταν Κινέζος.
Η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία δεν μας εκπλήσσει. Με την ίδια εγκληματική σιωπή αντιμετώπισε χρόνια τώρα τις δολοφονίες δημοσιογράφων στη Συρία, την Παλαιστίνη, την Κολομβία, τη Βενεζουέλα... Δημοσιογραφία σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αυτή η "δημοσιογραφία" δεν παραλείπει να μας "ενημερώνει" για τη δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ: «Τα δικαιώματα του λαού του Χονγκ Κονγκ και το κράτος δικαίου πρέπει να γίνονται σεβαστά...».
Αυτή η "δημοσιογραφία" δεν παραλείπει να μας "ενημερώνει" για τη δήλωση του Καναδού Πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, που «εξέφρασε την έντονη ανησυχία για την πολιτική κρίση στο Χονγκ Κονγκ».
Αυτή η "δημοσιογραφία" δεν παραλείπει να μας "ενημερώνει" για τη δήλωση του Γάλλου υπουργού των Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν: «Καλώ όλα τα μέρη, ιδιαίτερα τις αρχές του Χονγκ Κονγκ, να επαναφέρουν τον διάλογο ώστε να βρεθεί μια ειρηνική λύση σε αυτή την κρίση και να τεθεί ένα τέλος στην κλιμάκωση της βίας».
Αυτή η "δημοσιογραφία" δεν θα παραλείψει να μας "ενημερώσει" για την χθεσινή κοινή δήλωση της "αριστερής" Federica Mogherini και του Υπουργού Εξωτερικών του Καναδά Chrystia Freeland, ώστε «να προστατευτούν οι θεμελιώδεις ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος της ειρηνικής συναθροίσεως, και ο υψηλός βαθμός αυτονομίας του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με την αρχή "μία χώρα και δύο συστήματα"».

Ο Τζάκι Τσαν, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καταδικάζει τις εξεγέρσεις στην πατρίδα του Χονγκ Κονγκ, σε ένα "εθνικιστικό παραλήρημα" -έτσι παρουσιάζουν σήμερα όλους όσους υπερασπίζονται την Πατρίδα και χρησιμοποιούν τον όρο "πατρίδα"- και δηλώνει: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Κινέζος».
Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που διοργάνωσε το δίκτυο CCTV με σκοπό την υπεράσπιση της κινεζικής εθνικής σημαίας από επιθέσεις αντιδημοκρατικών διαδηλωτών κι επισημαίνει: «Ήθελα να εκφράσω το πιο στοιχειώδες πατριωτικό μου συναίσθημα. [...] Είμαι υπερήφανος που είμαι Κινέζος, η κόκκινη σημαία των πέντε αστέρων είναι σεβαστή σε όλο τον κόσμο...».


Οι "πολύχρωμες επαναστάσεις" σ' όλο τον κόσμο στοχεύουν στην αλλαγή του καθεστώτος μιας χώρας. Αλλά το Χονγκ Κονγκ δεν είναι χώρα και η δύση ψεύδεται ασύστολα. Η κυβέρνηση της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ (HKSAR) απαιτεί πάντα και με το διεθνές δίκαιο την έγκριση της κεντρικής κυβέρνησης. Επομένως, δεν έχει νόημα να "ανατραπεί" η κυβέρνηση της Περιφέρειας (HKSAR).
Η κινεζική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ποτέ σε καμία "αντιπολίτευση" κατασκευασμένη στη Δύση να μετατρέψει το Χονγκ Κονγκ σε αντί-κινέζικο στρατόπεδο, ούτε θα επιτρέψει να υπάρξει ένα Χονγκ Κονγκ σε μακροχρόνιο χάος ή να γίνει μια βάση για τη Δύση ώστε υπονομεύσει το κινεζικό πολιτικό σύστημα. Αυτός είναι ένας σκληρός αγώνας ανάμεσα στις προσπάθειες απόσχισης και υπεράσπισης της κατάστασης του διεθνούς χρηματοοικονομικού κέντρου της πόλης.

Η εποχή της υποχώρησης τελείωσε!
Η μεγαλύτερη κινεζική εφημερίδα, η "Εφημερίδα του Λαού" (People's Daily), όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας, δημοσιεύει το παρακάτω βίντεο με την εξής παρουσίαση:
«Η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε υποστήριξη για τους εξεγερμένους του Χονγκ Κονγκ. Κοιτάξτε τι συνέβη όταν ζήτησε την "υποστήριξη" για τους εξεγερμένους στη Συρία, τη Λιβύη, την Υεμένη και το Ιράκ».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση