GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απελευθερώστε το Χονγκ Κονγκ... από την πείνα και τυραννία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που...
καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Προφανώς στο Χονγκ Κονγκ μια "διαμαρτυρία" λαϊκή, δημοκρατική, γιατί όχι και "σοσιαλιστική" και φυσικά χωρίς εξαρτήσεις, δεσμούς ή σχέσεις με ξένους παράγοντες, που οι εξεγερμένοι για "δημοκρατία" κάνουν έκκληση για απελευθέρωση τους στη μεγάλη δημοκρατία των ΗΠΑ και τον πρόεδρο Τραμπ.

Διαδηλωτής στις "λαϊκές κινητοποιήσεις" στο Χονγκ Κονγκ, για δημοκρατία, εναντίον της πείνας και της τυραννίας... προκαλεί πυρκαγιές με τη χρήση εκτοξευτή χειροβομβίδων US32, των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων καταστολής...
Όπως ακριβώς στην έναρξη της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία (2011), την Ουκρανία, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τη Νικαράγουα...
Τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν τον ρόλο τους [Βλέπε σε: Δημοσιογραφία: Διεθνής Εγκληματική οργάνωση!].
Το μεγαλείο της δημοσιογραφικής πορνείας, στην πρώτη θέση τα παγκόσμια ΜΜΕ και όπως είναι πλέον απόλυτα "φυσιολογικό" τα ΜΜΕ της "δικαιωματικής αριστεράς"-Σόρος και σια.
Στην Ελλάδα, όπως πάντα -εκτός των καθεστωτικών ΜΜΕ της δεξιάς- τα σκήπτρα κρατεί η "δημοσιογραφία" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" ("Αυγή": Χονγκ Κονγκ: Νέες διαδηλώσεις με χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις, η "Εφημερίδα των Συντακτών": Αγρια αστυνομική βία και γενικευμένο χάος σημάδεψαν τη χθεσινή -πρώτη εδώ και μισό αιώνα- γενική απεργία στο Χονγκ Κονγκ... δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που πλημμύρισαν ξανά χθες τους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, αξιώνουν πλέον μεταρρυθμίσεις υπέρ του εκδημοκρατισμού... Πάντα με Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ... το "έγκυρο" κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός).
Τη μέθοδο μας εξηγεί σε βιβλίο του (63 Documents the Government Doesn't Want You to Read) και ο Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα:
«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα» [Βλέπε σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

Τι "σύμπτωση" τον Απρίλη του 2018 με την Νικαράγουα των Σαντινίστας [Βλέπε σε: Νικαράγουα... στο στόχαστρο των ΗΠΑ]

Βέβαια οι ειρηνικές διαδηλώσεις του λαού στο Χονγκ Κονγκ εναντίον της βίας, όχι μόνον δεν αποτελούν είδηση για τα δυτικά ΜΜΕ, αλλά αντιθέτως δεν υπάρχουν... είναι ανύπαρκτες για την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία.
Ενώ μας βομβαρδίζουν για τους εξεγερμένους που απαιτούν "δημοκρατία" και καλούν τον Τραμπ να επέμβει... καμία είδηση για τους διαδηλωτές που αρνούνται τη βία και στηρίζουν την αστυνομία, όπως βλέπουμε στο βίντεο να βροντοφωνάζουν "Όχι στους ταραξίες" ("Rioters! Rioters! Rioters!").


Σήμερα το Χονγκ Κονγκ... προσπαθεί να γίνει μια νέα "πλατεία Τιενανμέν".
Πρώτη η αντικομουνιστική ΕΡΤ της "αριστεράς" των τραπεζιτών μας το θύμισε προσφάτως (3 Ιούνη 2019) με "αφιέρωμα": Η σφαγή στην πλατεία Τιεν-αν-μεν – 4 Ιουνίου 1989, όπως ακριβώς μας θύμιζε αδιάκοπα (12 φορές επανάληψη) ενός ντοκιμαντέρ των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών για το έργο της ΜΚΟ "λευκά κράνη", δηλαδή τους φονιάδες αποκεφαλιστές τρομοκράτες στη Συρία.
Οι "διαμαρτυρίες της πλατείας Τιενανμέν" δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια άλλη απόπειρα πολύχρωμης επανάστασης που στήθηκε από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όπως η "maidan" Ουκρανία, όπως οι "αραβική άνοιξη" των "μετριοπαθών" εξεγερμένων εκδημοκρατιστών, οι εξεγέρσεις στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας", στη Νικαράγουα των Σαντινίστας και πάει λέγοντας...

Ο "άγνωστος εξεγερμένος" πέρασε στην ιστορία ως ένα "σύμβολο της κινεζικής δημοκρατικής άνοιξης", με μια εικόνα του Jeff Widener (φωτογράφος του Associated Press). Έγινε σύμβολο διαδηλωτή κι αντιστασιακού.
Εκείνοι στην Τιενανμέν ήταν νεαροί που σαγηνεύτηκαν από τη δυτική μυθολογία -ήθελαν πάση θυσία Coca-Cola- σαν αυτούς που πανηγύρισαν για την πτώση του "Τείχος του Βερολίνου", όπως στην πλατεία Συντάγματος η όλη "αριστερά" γιόρταζε για την "πτώση του αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", μόλις το Μάρτη του 2017 (το βίντεο: ΕΔΩ) και πάει λέγοντας, πάντα στα πλαίσια των "επαναστάσεων made in USA".
Στα ΜΜΕ δεν είδαμε ποτέ τη φωτογραφία που τράβηξε την ίδια στιγμή ο Charlie Cole (φωτογράφος του Newsweek), όπου υπήρχαν περισσότερα τανκ κι ο "άγνωστος ήρωας" στο βάθος...

Ακόμη... δεν είδαμε ΠΟΤΕ φωτογραφίες από το "έργο" των εξεγερμένων για "δημοκρατία" φοιτητών που διαδήλωναν ειρηνικά, όπως αυτή με τον Κινέζο αστυνομικό που έπεσε στα χέρια των ειρηνιστών φοιτητών και τον πυρπόλησαν, όπως πυρπόλησαν Τσαβιστές στη Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση