GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στον κόσμο της όπερας - Δεκάδες καταγγελίες κατά του Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική παρενόχληση - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα σηκώθηκε στον κόσμο της όπερας, όπου οκτώ τραγουδίστριες και μία χορεύτρια κατήγγειλαν τον Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική π...

Θύελλα σηκώθηκε στον κόσμο της όπερας, όπου οκτώ τραγουδίστριες και μία χορεύτρια κατήγγειλαν τον Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική παρενόχληση σε περιστατικά που σημειώθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια, με την αρχή να γίνεται στο τέλος της δεκαετίας του '80.

Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον Ισπανό σουπερστάρ της όπερας, ο οποίος είναι πολλά χρόνια παντρεμένος, σε συναντήσεις που έγιναν σε χώρους που περιελάμβαναν εταιρείες σχετικά με την όπερα όπου ο ίδιος διατηρούσε κορυφαίες διευθυντικές θέσεις.

Μία από τις γυναίκες είπε ότι ο Ντομίνγκο έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα της ενώ άλλες τρεις ισχυρίζονται ότι τις φίλησε με τη βία στο καμαρίνι, σε δωμάτιο ξενοδοχείο και στη διάρκεια ενός γεύματος.

Πολλά από τα περιστατικά φέρεται να συνέβησαν όταν ο κορυφαίος σταρ της όπερας ήταν διευθυντής τόσο στην Όπερα του Λος Άντζελες αλλά και της Ουάσινγκτον.

Παράλληλα με τις εννέα γυναίκες, άλλες έξι περίπου είπαν στο Associated Press ότι ο Ντομίνγκο είχε αφήσει υπαινιγμούς που τις έκαναν να αισθανθούν αμήχανα, ενώ μία τραγουδίστρια είπε ότι ο Ντομίνγκο της ζήτησε επανειλημμένα να βγει ραντεβού μαζί του όταν την είχε προσλάβει για να τραγουδήσει σε σειρά συναυλιών μαζί το τη δεκαετία του '90.

Περίπου 36 γυναίκες από τον χώρο της όπερας, περιλαμβανομένων τραγουδιστριών, χορευτριών, μουσικών στην ορχήστρα, ή και προσωπικό των παρασκηνίων, καθηγήτριες φωνητικών και μία διευθύντρια είπαν ότι έγιναν μάρτυρες της ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς του Ντομίνγκο και πως κυνηγούσε νεότερες γυναίκες ατιμωρητί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο Associated Press, ο Ντομίνγκο προσπαθούσε να ασκήσει πίεση στις γυναίκες ώστε να συνάψουν σεξουαλική σχέση μαζί του τάζοντάς τους δουλειά και στη συνέχεια τις τιμωρούσε επαγγελματικά αν απέρριπταν τις προτάσεις του.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση