GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαγωγή υπόπτου για τις πυρκαγιές σε Βάρδα και Νέα Μανωλάδα - Ερευνάται η εμπλοκή του σε πέντε φωτιές

Στην προσαγωγή ενός άνδρα, που θεωρείται ύποπτος για εμπρησμούς στη Βουπρασία, προχώρησαν οι ανακριτικές αρχές του Πυροσβεστικού Σώμα...

Στην προσαγωγή ενός άνδρα, που θεωρείται ύποπτος για εμπρησμούς στη Βουπρασία, προχώρησαν οι ανακριτικές αρχές του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilialive.gr.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται η εμπλοκή του στις πέντε τελευταίες πυρκαγιές, που ξέσπασαν σε Βάρδα και Νέα Μανωλάδα, σε μία ακτίνα ενός χιλιομέτρου και πως είναι πολύ πιθανόν εντός της ημέρας να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Σημειώνεται πως κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, βρίσκεται από την Παρασκευή στην περιοχή της Βάρδας αναζητώντας στοιχεία για τις τελευταίες πυρκαγιές που απείλησαν την κατοικημένη περιοχή.

Αυτό ήταν κάτι που προφανώς ο δράστης δεν γνώριζε, οπότε όταν και ξέσπασε η πυρκαγιά χθες νωρίς το μεσημέρι στην Βάρδα, οι “σκληροί” της ΔΑΕΕ από το κλιμάκιο της Πάτρας, βρέθηκαν πολύ κοντά στο δράστη.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση