GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τι λέει ο δύτης που έλαβε μέρος στις έρευνες - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάδυση. Τα παιδιά αυτά κατέβηκαν σε ένα βάθος 45 μέτρων και μπήκαν ουσιαστικά μέσα σε μία χαράδρα υποβρ...

"Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάδυση. Τα παιδιά αυτά κατέβηκαν σε ένα βάθος 45 μέτρων και μπήκαν ουσιαστικά μέσα σε μία χαράδρα υποβρύχια. Προφανώς, ακόμα και από τις φυσαλίδες από τη δική μας εμπειρία στην έρευνα που κάναμε, δεν έχεις καθόλου ορατότητα μέσα στη σπηλιά. Είσαι σε απόλυτο σκοτάδι με αποτέλεσμα μάλλον να επικράτησε πανικός. Δεν τήρησαν τους κανόνες ασφαλείας με το να έχουν ένα νήμα για να μπορέσουν να βγουν. Δεν είχαν επιπλέον πηγές αέρα, παρά μόνο μία μπουκάλα ο καθένας" δήλωσε στον Alpha ο δύτης Νίκος Πρωτόπαππας, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο άτυχων ανδρών στην Κάρπαθο.

"Ο διασωθείς δύτης μου είπε ότι μπήκε να τους βρει και βγήκε από θαύμα γιατί ξήλωσε ένα δίχτυ που βρήκε και το χρησιμοποίησε σαν νήμα εκ των υστέρων" πρόσθεσε.

"Έχουν εντοπιστεί και οι δύο, καταφέραμε να ανασύρουμε τον έναν. Έχουν βγάλει τον 35χρονο Ιρανό. Αύριο θα γίνει η ανάσυρση του δεύτερου" τόνισε.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση