GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης για Συμφωνία των Πρεσπών: Παραμένει μια Συμφωνία με ελαττώματα που δεσμεύει τη χώρα μας - ΦΩΤΟ

Τις επιστολές που αντάλλαξε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ζάεφ Μπουγιάρ Οσμάνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αναπληρ...

Τις επιστολές που αντάλλαξε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ζάεφ Μπουγιάρ Οσμάνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Γι’ αυτούς που φαντάζονται κινήσεις μυστικής διπλωματίας, παραθέτω τις επιστολές. Η θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει πως είναι μια συμφωνία με ελαττώματα που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση και δεσμεύει τη χώρα μας» σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Σε δεύτερη ανάρτηση υπογράμμισε πως η εφαρμογή της Συμφωνίας συνεπάγεται την τήρηση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η γείτων χώρα (αλλαγή συμβόλων, ονοματοδοσία, αγάλματα κ.λπ.) και επεσήμανε πως: «Εμείς ελέγχουμε την ορθή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και θα πιέζουμε για την άμβλυνση των όρων της, προς όφελος των εθνικών συμφερόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση