GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τους δύο δύτες που χάθηκαν σε υποθαλάσσιο σπήλαιο στην Κάρπαθο - Τι αναφέρει ο φίλος τους που ήταν μαζί τους

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δύο δυτών, οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν πήγαν για υποβρύχια εξερεύνη...

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δύο δυτών, οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν πήγαν για υποβρύχια εξερεύνηση σε υποθαλάσσιο σπήλαιο, στην περιοχή Σώκαστρο της Καρπάθου.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες, με τη συμμετοχή σκάφους του Λιμενικού Σώματος και 4μελούς ομάδας των υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού.

Οι δύο δύτες, ηλικίας 60 και 35 ετών από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα, είχαν μεταβεί για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός της σπηλιάς, σε βάθος περίπου 45 μέτρων.

Ένας φίλος τους, τσεχικής καταγωγής, αναδύθηκε μέχρι την έξοδο της σπηλιάς, λόγω έλλειψης αέρα, ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει τους άλλους δύο. Ανέφερε πως ρεύματα και θολούρα στο βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους άλλους δύο δύτες.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση