GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία: Έξι τραυματίες - Κατέρρευσαν κτίρια - Συγκλονιστικές εικόνες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην τουρκική επαρχία του Ντενιζλί στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν μέχ...

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην τουρκική επαρχία του Ντενιζλί στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν μέχρι στιγμής τραυματίες και σπίτια που κατέρρευσαν.

Σύμφωνα με το τουρκικό σεισμολογικό παρατηρητήριο του Καντιλί, η δόνηση είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ βαθμών και είχε εστιακό βάθος 8 χιλιομέτρων, με την τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών AFAD να αναφέρει πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στην πόλη Μποζκούρτ.

«Κατέρρευσαν σκεπές, υπήρξαν μεγάλες ρωγμές, κάποια σπίτια κατέρρευσαν», δήλωσε η δήμαρχος του Μποζκούρτ, η Μπιρσέν Τσελίκ στον τηλεοπτικό σταθμό NTV. «Δεν υπάρχει νεκρός, δεν υπάρχει σοβαρά τραυματίας», πρόσθεσε.

«Οι πρώτες πληροφορίες που λάβαμε δεν κάνουν λόγο για νεκρούς ούτε για καταρρεύσεις μεγάλης κλίμακας», δήλωσε ο επικεφαλής της AFAD για την περιοχή του Ντενιζλί, ο Αλί Ετίζ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι άσχημο στο κέντρο του Ντενιζλί μέχρι στιγμής», είχε δηλώσει νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης Οζμάν Ζολάν στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk. «Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα. Οι ομάδες μας εργάζονται για να αποτιμήσουν τη ζημιά», δήλωσε ο Ζολάν.

Έξι άτομα στο νοσοκομείο

Έξι άτομα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία του Ντενζλί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής Υγείας της τουρκικής επαρχίας, Μπερνά Οζτούρκ.

Ο κ. Οζτούρκ υποστήριξε πως τα άτομα είναι σε καλή κατάσταση και δεν συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

NTV: Έχουν πέσει κτίρια στην περιοχή Μποζκούρτ του Ντενιζλί - Υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει αυτή την ώρα το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, έχουν πέσει από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το Ντενιζλί, κτίρια στην περιοχή Μποζκούρτ, πράγμα που επιβεβαίωσε και η δήμαρχος, Μπιρσέν Τσελίκ.

«Υπάρχουν σπίτια που έχουν καταρρεύσει, αντιμετωπίσαμε σεισμό που διήρκεσε 15-20 δευτερόλεπτα, καταστράφηκε ακόμη και ο τοίχος του γραφείου μου, γνωρίζω έως τώρα για τραυματίες όχι για απώλεια ανθρώπινης ζωής», είπε χαρακτηριστικά.

Κατέρρευσε μέρος της οροφής του αεροδρομίου του Ντενιζλί από τον ισχυρό σεισμό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ισχυρός σεισμός των 6 Ρίχτερ άφησε το σημάδι του στο αεροδρόμιο του Ντενιζλί, όπου έχει καταρρεύσει μέρος της οροφής.

Οι πρώτες εικόνες από τη στιγμή που ο σεισμός των 6 Ρίχτερ "ταρακούνησε" την Τουρκία

Σοκάρουν τα πρώτα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, από τον ισχυρό σεισμό πουέπληξε πριν από λίγο την Τουρκία, με το επίκεντρο του να εντοπίζεται στα ανατολικά του Ντενιζλί

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

Denizli'de 6 büyüklüğünde deprem... Deprem böyle salladıhttps://t.co/HKEjME2ocP #deprem #SONDAKIKA pic.twitter.com/ib48OucnmT

— Gerçek Gündem (@gercekgundem) August 8, 2019

Denizli'de 6.1 şiddetinde #deprem!

Geçmiş olsun denizli

Haber Devamı: https://t.co/PfxxI4wEiW pic.twitter.com/v3GfdYOWFC

— Elif Arslan (@ArslanElif34) August 8, 2019

Denizli'deki deprem sırasında Çardak Belediyesi konferans salonunda hasar oluştu pic.twitter.com/Q3I19Ycuhn

— Ensonhaber.com (@ensonhaber) August 8, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση