GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανίδα αστροφυσικός: Νεκροψία και αυτοψία θα δώσουν τις απαντήσεις - Συγκλονίζει το "ευχαριστώ" του συντρόφου της

Σήμερα θα διενεργηθεί η αυτοψία στο σημείο, όπου το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε η σορός της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ. Η 35χρονη ...

Σήμερα θα διενεργηθεί η αυτοψία στο σημείο, όπου το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε η σορός της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ. Η 35χρονη εντοπίστηκε από πεζοπόρο εθελοντή σε χαράδρα, κοντά στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Ικαρία με τον 38χρονο φίλο της.

H περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός παραμένει από χθες αποκλεισμένη, καθώς σήμερα το πρωί στο σημείο θα μεταβούν κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα και ιατροδικαστής από τη Σύρο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επί τόπου αυτοψία.

Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Νάταλι βρέθηκε πάνω της.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη, βρέθηκε πλακωμένη από βράχο μέσα σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε. Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Σοκάρει η μαρτυρία διασώστη για τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού - ΒΙΝΤΕΟ

"Βρέθηκε πεσμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο... Το άτυχο είναι ότι φαίνεται πως πιάστηκε από βράχο και ο βράχος ξεκόλλησε και την καταπλάκωσε" τόνισε ο Βαγγέλης Κριαράς από την επίλεκτη ομάδα διασωστών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open σχετικά με τον θάνατο της Βρετανίδας αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία.

"Δεν παραπάτησε, προσπάθησε να αναρριχηθεί, σε βράχο που ξεκόλλησε και την καταπλάκωσε. Ατυχές συμβάν" υπογράμμισε ο διασώστης.

"Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε στίγμα από το κινητό της" είπε ο κ. Κριαράς και απηύθυνε μήνυμα προς το κοινό να ενεργοποιεί τις τοποθεσίες στο κινητό του ώστε σε κάποιο ατύχημα να εντοπίζονται αμέσως από το στίγμα τους.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια της Νάταλι, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης.

Θλίψη για το θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού εξέφρασε σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης για τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ.

Το συγκινητικό μήνυμα του συντρόφου της

Ένα “ευχαριστώ” σε όσους βοήθησαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της συντρόφου του έστειλε ο σύντροφος της 35χρονης Βρετανίδας, η οποία βρέθηκε τελικά νεκρή, χθες, σε χαράδρα στην Ικαρία.

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς, με ανάρτησή του στο facebook, έκανε γνωστό το μήνυμα του 38χρονου, ο οποίος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του.

Το μήνυμα λέει τα εξής: “Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ”.

Μου ζητήθηκε απο τον Κυριάκο (σύντροφο της άτυχης κοπέλας) να μεταφέρω το «ευχαριστώ» του σε όσους μετείχαν στην αναζήτηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 35χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα (5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία - σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της - η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Από το βράδυ της Τρίτης είχε μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Με πληροφορίες από sigmalive.com/ ΦΩΤΟ: ikariaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση