GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί

Τρεις σοροί ανδρών, επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου - Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκ...

Τρεις σοροί ανδρών, επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου - Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο Ρώσοι και ο Έλληνας χειριστής του.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοούμενου. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρεις λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.
Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.
Από τη σύγκρουση του ελικοπτέρου με τα καλώδια, προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί. Για την αποκατάσταση της βλάβης η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ και τον στρατό, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στον Πόρο γεννήτριες. Όπως έγινε γνωστό, από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποκατασταθεί η βλάβη στο νησί σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση