GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ο αφρός ξυρίσματος μπορεί να σας "λύσει" τα χέρια – Δεν φαντάζεστε πού μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε

Η απομάκρυνση των δύσκολων λεκέδων μέσα σε λίγα λεπτά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος που πιθανόν ούτε που τον φ...

Η απομάκρυνση των δύσκολων λεκέδων μέσα σε λίγα λεπτά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος που πιθανόν ούτε που τον φαντάζεστε.

Η μαγική λύση βρίσκεται στον αφρό ξυρίσματος που – είτε το πιστεύετε, είτε όχι- καταπολεμά τους λεκέδες. Χάρη στην αφρώδη φύση του κλασσικού αφρού ξυρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες. Από καφέ μέχρι λεκέδες στο χαλί. Και επειδή είναι εξαιρετικός για να αφαιρείτε το makeup που έχει μείνει στον λαιμό της μπλούζας σας, είναι καλύτερο να τον αγοράζετε σε ταξιδιωτική συσκευασία (δηλαδή σε μικρό και εύχρηστο μπουκάλι) και να τον βάλετε στην τσάντα σας έτσι ώστε να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Όταν παρουσιαστεί κάποιος λεκές, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγο αφρό πάνω του. Επιμείνετε μέχρι να δείτε ότι το ύφασμα τον έχει απορροφήσει και αφήστε τον να κάτσει για μισή περίπου ώρα. Μόλις περάσουν 30 λεπτά θα διαπιστώσετε πως ο λεκές είναι τόσο «μαλακός» που μπορείτε απλώς να τον σκουπίσετε και να φύγει (ή έστω να τον τρίψετε λίγο).

Αν πρόκειται για πραγματικά δύσκολο λεκέ πάνω σε κάποιο ιδιαίτερα απορροφητικό υλικό, αφήστε τον αφρό στο ύφασμα για μία νύχτα και προσπαθήστε να αφαιρέσετε τον λεκέ την επόμενη μέρα.

Ο αφρός είναι εξαιρετικά χρήσιμος για να αφαιρέσετε ακόμη και πολύ σκληρούς λεκέδες, όπως πχ από ντομάτα, μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση