GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρινάκης: Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, πρώτος στόχος το πρωτάθλημα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ κράτησε χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας πως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα. Στο ίδιο κλίμα κι...

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ κράτησε χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας πως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που συνεχάρη θερμά τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών για τη μεγάλη νίκη επί των Ρώσων.

«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελειώσαμε εδώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0. Σαν να μην τελείωσε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα είπε σχετικά: «Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση