GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στο Παρίσι - Δύο τραυματίες μετά την εισβολή ενόπλων στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του ράπερ Booba

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού ένοπλοι εισέβαλαν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του Γάλλου ράπερ Booba, έγινε σήμερα γνωστό...

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού ένοπλοι εισέβαλαν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του Γάλλου ράπερ Booba, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές, το τελευταίο περιστατικό βίας που καταγράφεται στα προάστια του Παρισιού.

Δύο αξιωματούχοι, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, περιέγραψαν πως 15 άτομα, ορισμένοι οπλισμένοι με μπαστούνια του μπέιζμπολ και όπλα, επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που έγιναν αργά χθες στο Ολνέ σου Μπουά, στα βόρεια προάστια του Παρισιού.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έπεσαν πυροβολισμοί, προσθέτουν οι αξιωματούχοι. Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα. Δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά βίαιων συμβάντων στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας και σημειώθηκε, αφού ένας σερβιτόρος έπεσε νεκρός από πυρά το Σαββατοκύριακο στο Νουαζί λε Γκραν επειδή δεν έφτιαξε γρήγορα ένα σάντουιτς, την ώρα που στη συνοικία του Σεντ Ουέν καταγράφονται συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση