GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ του δημοψηφίσματος για μια οριστική συμφωνία στο Brexit οι Βρετανοί

Λίγοι περισσότεροι από τους μισούςΒρετανούς τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για μια οριστική συμφωνία για το Brexit, σύμ...

Λίγοι περισσότεροι από τους μισούςΒρετανούς τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για μια οριστική συμφωνία για το Brexit, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, δύο μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, το 52% των Βρετανών απάντησαν ότι συμφωνούν με τη διενέργεια δημοψηφίσματος επί μιας συμφωνίας διαζυγίου, ενώ το 29% είναι αντίθετοι σε κάτι τέτοιο και το 19% δεν έχουν άποψη, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Kantar.

Οι κυβερνώντες Συντηρητικοί διαθέτουν μεγάλο προβάδισμα έναντι του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που εμφανίζει το κόμμα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στο 42% και εκείνο του Τζέρεμι Κόρμπιν στο 28%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση