GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εικόνες από το καμένο αεροσκάφος της Pink - ΦΩΤΟ

Ιδιωτικό τζετ που μετέφερε όλη την ομάδα συνεργατών της popstar Pink πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε κοντινή απόσταση από το...

Ιδιωτικό τζετ που μετέφερε όλη την ομάδα συνεργατών της popstar Pink πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο του Άαρχους της Δανίας και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις ασφαλείας. Ανάμεσα στους δέκα επιβάτες ήταν και ο μάνατζερ της popstar, ενώ στο τζετ επέβαιναν και τρεις άλλοι συνεργάτες της. Η ίδια η Pink δεν βρισκόταν στην πτήση.

Όλοι οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν σώοι και φέρεται να μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα. Το τζετ αναμενόταν να προσγειωθεί στη Δανία ενώ είχε απογειωθεί από το Όσλο μετά τη συναυλία που έδωσε η popstar εκεί την προηγούμενη νύχτα.

Η ίδια η Pink δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό στα social media ακόμη. Βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη με το τελευταίο της άλμπουμ "Beautiful Trauma". Αναμένεται να εμφανιστεί στη Γερμανία στις 9 Αυγούστου και στην Ολλανδία στις 11 προτού επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση