GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη μη αναγραφή ιθαγένειας και θρησκεύματος στα απολυτήρια

«Σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια αποεθνοποίησης έχει επιδοθεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία έσπευσε σήμερα μέσω του Υπουργείου Παιδεί...

«Σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια αποεθνοποίησης έχει επιδοθεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία έσπευσε σήμερα μέσω του Υπουργείου Παιδείας να ανακοινώσει ότι συμμορφώνεται με την -μη δεσμευτική- απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με αποτέλεσμα το θρήσκευμα και η ιθαγένεια να μην αναγράφονται πλέον στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών και στα στοιχεία που τηρούνται στα σχολεία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση σχετικά με τη μη αναγραφήι θαγένειας και θρησκεύματος στα απολυτήρια.

Και προσθέτει: «Γεμίζουν την Ελλάδα με ισλαμιστές, επιχειρούν τον υποβιβασμό της ορθόδοξης πίστης, όλα αυτά δεν είναι συμπτώσεις, είναι συμπτώματα "Ελληνοφοβίας και Αποχριστιανοποίησης" της χώρας».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση καταλήγει ως εξής: «Η Ν.Δ στα πλαίσια αυτά δρα ως "τζιχαντιστής- στρατευμένος" του συστήματος εναντίον του έθνους ... δυστυχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση