GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ!» ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (με ενέδρες και μολότοφ) στα Εξάρχεια...

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών πραγματοποίησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Εξαρχείων μία ομάδα 30-...

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών πραγματοποίησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Εξαρχείων μία ομάδα 30-40 ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των αγνώστων ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ που είχε σταθμεύσει στην οδό Σπύρου Τρικούπη.
Οι άγνωστοι εμφανίστηκαν ξαφνικά σε απόσταση βολής από τους αστυνομικούς, πέταξαν τις βόμβες μολότοφ που κρατούσαν στα χέρια τους και εξαφανίστηκαν αμέσως στα γύρω στενά.

Αγρια επίθεση είχαν δεχθεί άλλωστε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια από ομάδα κουκουλοφόρων τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στις 2.20 πμ στη διασταύρωση Σόλωνος και Εμμανουήλ Μπενάκη, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν ένα μηχανάκι για να πραγματοποιήσουν έλεγχο.
Ξαφνικά και όσο ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε στους τέσσερις αστυνομικούς και ακολούθησε συμπλοκή.
Οι κουκουλοφόροι έριξαν κάτω τις αστυνομικές μηχανές, αφαίρεσαν από τον ένα αστυνομικό το κράνος του, ενώ πήραν τα κλειδιά μίας από τις μοτοσυκλέτες και έσπασαν τον φάρο της δεύτερης.
Το επεισόδιο έληξε όταν η διμοιρία των ΜΑΤ που περιπολεί στην ευρύτερη περιοχή και είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί, έσπευσε σε βοήθεια απεγκλωβίζοντας τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προτού ενδεχομένως οι δράστες προλάβουν να αποσπάσουν ακόμη και τη μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση