GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι Τούρκοι ακαδημαϊκοί που διασώθηκαν στις Οινούσσες - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα στοιχεία των διασωθέντων του τραγικού ναυαγίου στις Οινούσσες, τα τουρκικά ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι στο ναυά...

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα στοιχεία των διασωθέντων του τραγικού ναυαγίου στις Οινούσσες, τα τουρκικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στο ναυάγιο έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά και ένα βρέφος.

Και οι 12 Τούρκοι, που διασώθηκαν και βρίσκονται πλέον στη Χίο, ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Πρόκειται για ανθρώπους υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που μιλούν άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Ανάμεσα στους 12 διασωθέντες, είναι οι Μπεντιρχάν Ζενμπίλ, Φατμά Ισίκ, Ναζίρ Ισίκ, ο Γιουσούφ Ντενίζ και η Αριφέ Γιουσούφ.

Ο Γιουσούφ Ντενίζ είναι παντρεμένος την Αριφέ Γιουσούφ. Επέβαιναν στη λέμβο με τα δύο παιδιά τους που νοσηλεύονται.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ – δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία του - ο Γιουφούφ Ντενί ήταν καθηγητής νομικής στο πανεπιστήμιο Σελτσούκ στο Ικόνιο. Καθαιρέθηκε από τη θέση του με διάταγμα που αφορά στους υπόπτους για σχέσεις με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πανεπιστημιακός ήταν και η σύζυγός του, που εργαζόταν ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Μεβλανά το οποίο έκλεισε από την τουρκική κυβέρνηση λόγω των δεσμών που φέρεται να είχε με το κίνημα Γκιουλέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση