GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει Έλληνας ζωγράφος μετά την περιπέτεια της υγείας του: Μετάνιωσα που βγήκα από το χειρουργείο ζωντανός - ΦΩΤΟ

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και περισσότερο από έναν μήνα ο σπουδαίος Γιώργος Σταθόπουλος, Ο πιο αναγνωρίσιμος εικαστικός καλλ...

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και περισσότερο από έναν μήνα ο σπουδαίος Γιώργος Σταθόπουλος, Ο πιο αναγνωρίσιμος εικαστικός καλλιτέχνης του καιρού μας υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς την επομένη του Δεκαπενταύγουστου.

"Είναι αλήθεια ότι υποβλήθηκε σε τριπλό bypass στις 16 Αυγούστου. Κάποιος φίλος καρδιολόγος με υπέβαλε σε πολλές εξετάσεις και διαπίστωσε ότι ήμουν υποψήφιος για έμφραγμα" δήλωσε ο ίδιος στην "Espresso", φανερά καταβεβλημένος μετά την πολυήμερη ανάρρωσή του.

Όπως είπε ο ίδιος, "δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, όμως μετάνιωσα που βγήκα από το χειρουργείο ζωντανός. Το να είσαι ανάσκελα επί ημέρες, να μην μπορείς να κουνηθείς και με δυσκολία να αντεπεξέρχεσαι στην καθημερινότητά σου, τι να την κάνεις τέτοια ζωή... Γιατί να ζει ο άνθρωπος κάτω από τέτοιες συνθήκες;".

Στο πλευρό του είχε βέβαια την οικογένειά του και τους φίλους του. Πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά το κέφι του για δημιουργία και να χαμογελά στη ζωή.

"Έχω ήδη ξεκινήσει να πηγαίνω σιγά- σιγά στο εργαστήρι μου και να ξαναβρίσκω τους ρυθμούς μου" τόνισε ο κ. Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση