GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντείνονται οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου - Υπερδιπλάσιες οι παραβάσεις

Κατά 51% αυξήθηκαν οι έλεγχοι για το παρεμπόριο τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου (2-14/9) σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο...

Κατά 51% αυξήθηκαν οι έλεγχοι για το παρεμπόριο τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου (2-14/9) σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες (19 -30/8 ), ενώ υπερδιπλάσιες ήταν οι παραβάσεις που καταγράφηκαν, αναφέρει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

"Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνουν την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα των μηχανισμών ελέγχου για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

Ειδικότερα:

-Σε σύγκριση με το χρονικό διάστημα (19.08.2019 - 30.08.2019) οι έλεγχοι παρουσίασαν αύξηση κατά 51% για το χρονικό διάστημα 02.09.2019 - 14.09.2019.

-Οι παραβάσεις αυξήθηκαν κατά 106% για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

-Καταστράφηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα τα οποία θα διακινούνταν στην αγορά και επιβλήθηκαν πρόστιμα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

-Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας.

-Οι επιχειρήσεις ελέγχου πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την συνδρομή των τοπικών δημοτικών αρχών.

-Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες των ελεγκτικών μηχανισμών από Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, υπό τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. N. Παπαθανάση, με θέμα την αναδιοργάνωση των ελεγκτικών μηχανισμών για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση