GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν - Το τελεσίγραφο που της έστειλε - ΦΩΤΟ

Τους δικούς του όρους θέτει ο Κάνιε Γουέστ που δεν μπορεί να ανέχεται πλέον να βλέπει την 6χρονη κόρη του Νορθ να φορά κραγιόν και μέ...

Τους δικούς του όρους θέτει ο Κάνιε Γουέστ που δεν μπορεί να ανέχεται πλέον να βλέπει την 6χρονη κόρη του Νορθ να φορά κραγιόν και μέικ απ. Έτσι, έστειλε τελεσίγραφο στη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν στο οποίο της ξεκαθάρισε "όχι άλλο μέικ απ".

Όπως αποκάλυψε η Κιμ, σύμφωνα με το Ε!, ο ράπερ δεν επιτρέπει πλέον στη Νορθ να φορά γυναικείο μακιγιάζ. Η ίδια η Κιμ της επέτρεπε να φορά κόκκινο κραγιόν και σκιά ματιών, ανάλογα με την περίσταση. Η μικρούλα Νορθ δέχθηκε τα σύνεργα του μακιγιάζ από τη θεία της Κάιλι Τζένερ, η οποία τα εμπορεύεται και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία με τη σειρά αυτή.

"Λατρεύει το μακιγιάζ αλλά ο μπαμπάς της δεν την αφήνει να βάζει" είπε η Κιμ στο Ε!. "Νομίζω ότι αρκετά το ανέχτηκε, άλλαξε όλους τους κανόνες. Εγώ την άφηνα να φορά, είχε ένα κόκκινο για τα Χριστούγεννα, την άφηνα να βάζει κόκκινο κραγιόν ή να βάλει κάτι άλλο. Αν φορούσε μαύρο φόρεμα την άφηνα να βάλει κόκκινο κραγιόν. Η Κάιλι της έδινε όλα αυτά τα κραγιόν οπότε εγώ έμπλεξα εξαιτίας αυτού . Οπότε, όχι πια μακιγιάζ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση