GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποκαλύψεις της Ρωσίδας καλλονής για τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας - Το διαζύγιο και το τεστ DNA

Αποκαλύψεις για τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας και το διαζύγιο τους έκανε η Ρωσίδα καλλονή. Η 27χρονη πρώην Μις Μόσχα Οκσάνα Βοεβοντ...

Αποκαλύψεις για τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας και το διαζύγιο τους έκανε η Ρωσίδα καλλονή.

Η 27χρονη πρώην Μις Μόσχα Οκσάνα Βοεβοντίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη MailOnline είπε ότι διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης όταν πληροφορήθηκε μέσω διαδικτύου ότι χώριζε με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας.

Η 27χρονη ανέφερε ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του από τον Δεκέμβριο και πως ο γιος τους μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του. Η Ρωσίδα καλλονή ισχυρίζεται ότι είναι διατεθειμένη να συμφωνήσει στην τέλεση τεστ DNA για να αποδειχθεί και επιστημονικά η πατρότητα του παιδιού.

“Ξύπνα. Έχεις ένα παιδί. Είσαι ο πατέρας του”, είπε απευθυνόμενη στον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας.

“Όταν έφυγε τον Δεκέμβριο δεν επέστρεψε ποτέ. Έμαθα για το διαζύγιο μας μέσω διαδικτύου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη γιατί τα πηγαίναμε πολύ καλά μεταξύ μας. Περιμέναμε το πρώτο μας παιδί, δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά έγινε και συμπεριφέρθηκε έτσι”, σημείωσε η 27χρονη και πρόσθεσε:

“Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Το παιδί είναι γιος του. Μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του. Δεν μου έχει ζητηθεί να κάνω τεστ DNA μέχρι τώρα, αλλά εάν αυτό γίνει θα συμφωνήσω. Κανένας δεν με κάλεσε σε δικαστήριο, ούτε ποτέ έλαβα τα χαρτιά του διαζυγίου. Αυτή τη στιγμή μεγαλώνω το παιδί μας μόνη μου”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση