GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με drone συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του 35χρονου - Τι δήλωσε η σύζυγός του

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου 35χρονου από τη Σλοβακία που παρασύρ...

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου 35χρονου από τη Σλοβακία που παρασύρθηκε από τα δυνατά ρεύματα στη θάλασσα των Γουβών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όπως και χθες, Σάββατο, έχει στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού από τις αρμόδιες Αρχές με το Λιμενικό Σώμα να έχει επιστρατεύσει και drone.

Στις έρευνες συμμετέχει η Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και εθελοντές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα ο 35χρονος Σλοβάκος μαζί με την σύζυγό του και άλλα δύο άτομα βούτηξαν στη θάλασσα, αγνοώντας τα 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, αμέσως τους παρέσυραν τα ρεύματα προς τα βράχια ωστόσο γλίτωσαν με κάποιες αμυχές. Την ίδια ώρα, τόσο η ίδια όσο και τα δύο άτομα που ήταν μαζί της δήλωσαν στις Αρχές πως είδαν τον 35χρονο να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, η οποία διήρκησε έως το βράδυ, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση