GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα - Μποτιλιάρισμα 14 χιλιομέτρων στον Κηφισό εξαιτίας τροχαίου

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί λίγο πριν από την έξοδο της γέφυρας Καλυφτάκη στη...

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί λίγο πριν από την έξοδο της γέφυρας Καλυφτάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Εξαιτίας του τροχαίου έχει προκληθεί μεγάλο μποτολιάρισμα στον Κηφισό που φτάνει τα 14 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις 15΄- 20' μετά την έξοδο Κύμης έως την έξοδο προς Λαμία, προς Ελευσίνα και μεγάλες καθυστερήσεις 20΄-25' μετά την έξοδο Πεντέλης έως την έξοδο προς Λαμία, προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) από Ιερά Οδό έως Καλυφτάκη, Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών - είσοδος) από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ, Αλεξάνδρας, Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο, Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ) από Αττική Οδό έως Κατεχάκη, Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Πανόρμου έως Φιλοθέη, Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από Δαχτυλίδι έως Πανόρμου, Βασ. Κωνσταντίνου από Καλλιμάρμαρο έως Χίλτον, Λ. Συγγρού (άνοδος) από Λαγουμιτζή έως Χίλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση