GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο πρώην Αμερικανός πρόεδρος - BINTEO

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 95 ετών, νοσηλεύεται αφού έπεσε στο σπίτι του και έσπασε τη λεκάνη του, σύμφωνα με ανακοίνωση ...

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 95 ετών, νοσηλεύεται αφού έπεσε στο σπίτι του και έσπασε τη λεκάνη του, σύμφωνα με ανακοίνωση από το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο Κάρτερ "έχει υψηλό ηθικό και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του", στην Τζόρτζια, ανέφερε το Κέντρο Κάρτερ, χαρακτηρίζοντας "ελαφρύ" το κάταγμα.

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο μοναδικός μέχρι σήμερα πρώην πρόεδρος που έχει φτάσει στην ηλικία των 95 ετών, τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 6 Οκτωβρίου, όταν έπεσε και πάλι μέσα στο σπίτι του.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος (1977-81) παρέμεινε δραστήριος και από την επόμενη ημέρα συνέχισε τη φιλανθρωπική δράση του, μολονότι το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και τυλιγμένο σε έναν επίδεσμο που έκρυβε τα 14 ράμματα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Washington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση