GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην Κύπρο με τα γεωτρύπανα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε λόγο για αλλαγή ισορροπιών στην Κύπρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη...

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε λόγο για αλλαγή ισορροπιών στην Κύπρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα Sabah.

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι δεν είναι σωστή τακτική η συνέχιση των μονομερών δραστηριοτήτων αν δεν υπάρχει συμφωνία πρώτα για την κατανομή των πηγών ενέργειας και προειδοποίησε ότι “τους λέγαμε ότι θα στείλουμε ερευνητικά πλοία κι αυτοί έλεγαν ‘ας έρθουν, θα κάνουν τη βόλτα τους και θα φύγουν’. Όταν όμως πήγαν τα γεωτρύπανα, οι ισορροπίες άλλαξαν. Και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο σε λίγο διάστημα”.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας, καθώς είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Πηγή πληροφοριών: Philenews/ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση