GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξομολόγηση… σοκ του Ρονάλντο για τη μεγάλη του αμαρτία

Το μέγεθος των θυσιών που απαιτούνται για να παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση στα 34 του σχολίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το...

Το μέγεθος των θυσιών που απαιτούνται για να παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση στα 34 του σχολίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους να εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να διατηρείται κάποιος στο κορυφαίο επίπεδο και να αποκαλύπτει πως υπάρχουν φορές μέσα στην εβδομάδα που μπορεί να αμαρτήσει, τρώγοντας με τον γιο του ένα κομμάτι πίτσα.

«Είμαι πολύ αφοσιωμένος στην προπόνηση, αλλά επίσης προσπαθώ να διατηρούμαι σε φόρμα και με σωστή διατροφή. Το 90% της επιτυχίας μου οφείλεται στον καλό ύπνο, στην καλή προπόνηση, στην καλή διατροφή. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό», δήλωσε αρχκά.

Ενδεικτικότερο, ωστόσο, ήταν αυτό που ίδιος θεωρεί διατροφική «αμαρτία», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι, βέβαια, έτσι όλες τις μέρες. Κάποιες φορές μπορεί να φάω ένα κομμάτι πίτσα μαζί με τον γιο μου. Διαφορετικά θα βαριόμουν. Το βασικό είναι να τα κάνεις όλα με μέτρο».

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση