GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτεινή Μπακαδήμα: Αδιανόητο να λειτουργεί η Βουλή ως δικαστήριο

Τον δρόμο της εξόδου από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης έδειξε η εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ 25 Φωτεινή Μπακαδήμα δηλώνοντας την αντίθεση τ...

Τον δρόμο της εξόδου από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης έδειξε η εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ 25 Φωτεινή Μπακαδήμα δηλώνοντας την αντίθεση του κόμματός της με τη μετατροπή της Βουλής σε δικαστήριο.
«Θεωρούμε αδιανόητο να λειτουργεί η Βουλή ως δικαστήριο. Με το άρθρο 86 η δυνατότητα δίωξης δεν εναπόκειται στην αντικειμενική δικαστική κρίση . Δεν γίνεται να μετατρέπουμε τη Βουλή σε εισαγγελική αρχή», είπε προτείνοντας τη σύσταση σώματος δίωξης πολιτικού και μεγαλοεπιχειρηματικού εγκλήματος.
«Το ΜΕΡΑ 25 θα δηλώσει “παρών” αρνούμενο να λάβει μέρος στην αποπειρούμενη διασάλευση της διάκρισης των εξουσιών που το μόνο που θέλει είναι να μετατρέψει τους βουλευτές σε ενόρκους και δικαστές. Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που δεν έχει λόγο ύπαρξης», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση