GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό – Η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θωμάς Γραικός του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα ισοφαρίζοντας σ...

Ο Θωμάς Γραικός του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα ισοφαρίζοντας σε 1-1 πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου σταμάτησε λίγο πριν τη γραμμή του κέντρου κάνοντας τον συγκεκριμένο χαιρετισμό χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως υποστηρίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία, αλλά σίγουρα το timing για έναν τέτοιο πανηγυρισμό ήταν κακό.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα sport24.gr και εξήγησε ότι πανηγύρισε έτσι για να δείξει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι πιστοί στρατιώτες της ομάδας και ότι ο πανηγυρισμός του δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

«Ερχόμασταν από μεγάλη ήττα (0-2 από τη Βέροια) στο πρωτάθλημα... απλά εγώ και οι συμπαίκτες θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πιστοί στρατιώτες της ομάδας μας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση