GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα εναλλακτικά γενέθλια του Πούτιν - Αντί για τούρτα και κεράκια πήρε... τα βουνά - ΒΙΝΤΕΟ

Αντί για την καθιερωμένη τούρτα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του... εναλλακτικά. Ο Ρώσος Πρόεδρος μαζί με κο...

Αντί για την καθιερωμένη τούρτα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του... εναλλακτικά. Ο Ρώσος Πρόεδρος μαζί με κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησής του γιόρτασε τα 67ά γενέθλιά του στα βουνά της Σιβηρίας.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας πέρασε λίγες μέρες κάνοντας πεζοπορία, κυνηγώντας, ακόμη και κάνοντας επικίνδυνες διαδρομές σε επικίνδυνους δρόμους.

Στις εικόνες που δημοσίευσε το Κρεμλίνο, φαίνεται ο Πούτιν μαζί με το Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας σε ένα τζιπ, ενώ σε άλλες εικόνες αγναντεύει το ...άπειρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά ο Πούτιν πηγαίνει στα βουνά, αφού κι άλλες φορές έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ακόμα και να κυνηγά χωρίς μπλούζα σύμφωνα με το ant1news.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση