GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το θάνατο του πατέρα μου... καλοδεχόμαστε συγχαρητήρια, ευχές και ευλογίες!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι στρατηγοί πεθαίνουν στο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου
οι στρατηγοί πεθαίνουν στο...
Μέτωπο, δίπλα και μπροστά
από τους στρατιώτες τους, γίνονται προσφορά θυσίας στην Πατρίδα
και εισέρχονται στο Πάνθεο των Ηρώων, γίνονται θρύλος!
5ο Επεισόδιο: Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας

Σαν σήμερα το 2017 έπεσε ο θρυλικός Κομαντάντε Issam Zahreddine, ο μυθικός Απελευθερωτής της Συριακής γης.
Είχε την τιμή να συμπεριληφθεί και με την υπογραφή του κυρίου Κοτζιά, στον κατάλογο των κυρώσεων εναντίον πολιτών της Συρίας, μέχρι να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", λες κι ο Κομαντάντε σκεφτόταν ποτέ να έρθει διακοπές στην Ελλάδα του Κοτζιά και του Τσίπρα και γι' αυτό του "στερούσαν αυτή τη δυνατότητα"... Ω γελοία δουλικά υποκείμενα!
Πως μπορεί να είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου ο Κοτζιάς, αλλά και για χρόνια υπάλληλος στο υπουργείο των Εξωτερικών και συνυπογράφει κυρώσεις εναντίον της Συρίας, που δεν έχουν υιοθετηθεί ούτε από τον ΟΗΕ... και ακόμη δεν του έχει ασκηθεί, όχι δίωξη αλλά απλή κριτική; Τι είδους ανθρωποειδή ανδρείκελα είναι οι συνάδελφοί του στην πανεπιστημιακή κοινότητα που σιωπούν ένοχα και με τι αντίτιμο άραγε; [Βλέπε σε: Αυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία].


«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...
λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Εκεί... στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το νέο Στάλινγκραντ, τις σύγχρονες Θερμοπύλες... γιορτάζουν το θάνατο του ήρωα και δέχονται συγχαρητήρια κι ευχές για τη θυσία στην Πατρίδα.
Γι' αυτό η Δαμασκός παραμένει Αδούλωτη κι Αδέσποτη... φάρος αγώνα για τους λαούς όλου του κόσμου που παλεύουν για Εθνική Ανεξαρτησία!



«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητα
να κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραν
να αποκτήσουν με την τρομοκρατία.
Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.
ΤΙΠΟΤΑ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας,
Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017

17 Μάη 2019, προστέθηκε στο κάδρο μαζί με τους Αβραμόπουλο, Βενιζέλο, Κοτζιά κι ο Κατρούγκαλος, γνωστός για τους κομπασμούς, αυτοαποκαλούμενος "κομμουνιστής", μετέβη στις Βρυξέλλες όπου μαχητικά πρωτοστάτησε κι υπερψήφισε εκ μέρους της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα την ανανέωση του δολοφονικού εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας με την εξής αιτιολογία:
«παράταση των περιοριστικών μέτρων κατά του συριακού καθεστώτος μέχρι την 1η Ιουνίου 2020... σύμφωνα με τη στρατηγική της ΕΕ για τη Συρία, η ΕΕ αποφάσισε να διατηρήσει τα περιοριστικά της μέτρα κατά του καθεστώτος της Συρίας και των υποστηρικτών του, καθώς συνεχίζεται η καταπίεση του άμαχου πληθυσμού...». Το μορμολύκειο της "αριστεράς", το όνειδος της Ελλάδας... [Βλέπε σε: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!].

* Σχετικά με τις "κυρώσεις" του 4ου Ράιχ εναντίον του λαού της Συρίας:
Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
  Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση