GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Δευτέρα συγκροτείται η προανακριτική για Παπαγγελόπουλο - Τι αναφέρει ο Τασούλας σε επιστολή προς τα κόμματα

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Με την επιστολή του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες να ορίσουν μέλη ...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με την επιστολή του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες να ορίσουν μέλη άρχισε σήμερα στη Βουλή η διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής Προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Στην επιστολή του ο κ. Τασούλας γνωστοποιεί στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ότι η σχετική προθεσμία γνωστοποίησης εκπροσώπων εκπνέει το Σάββατο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα ο Πρόεδρος της Βουλής θα υπογράψει την απόφαση συγκρότησης της Επιτροπής.

Η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά την προσεχή Τρίτη για την εκλογή Προεδρείου και προγραμματισμό εργασιών. Η επιτροπή θα αποτελείται από 26 μέλη με την προθεσμία λήξης εργασιών να είναι δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση