GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυροειδάκος για τα Εξάρχεια: Ανησυχούμε, κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα επειδή "χαλάει το γλυκό"

«Ανησυχούμε το τελευταίο διάστημα διότι κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα στα Εξάρχεια γιατί "χαλάει το γλυκό" εκεί. Όταν είναι...

«Ανησυχούμε το τελευταίο διάστημα διότι κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα στα Εξάρχεια γιατί "χαλάει το γλυκό" εκεί. Όταν είναι η αστυνομία εκεί, δεν μπορεί να γίνει η διακίνηση των ναρκωτικών, ούτε όπλων ούτε κάποιοι με το μανδύα του αναρχικού να παίρνει μεροκάματο. Για να έχεις μαγαζί στα Εξάρχεια, πρέπει να πληρώσεις τον "οβολό" σου στον "νταβατζή" της γειτονιάς. Αυτήν την κατάσταση την ανεχόταν όλο το πολιτικό σύστημα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή "τεντιμπόηδες" με τον Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο ο γενικός γραμματέας του σωματείου ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Τώρα, χρειάζεται μεθοδική δουλειά και σιγά - σιγά. Δεν θα μπούμε σαν ταύροι σε υαλοπωλείο και να πάρουμε πίσω το αυτόνομο κράτος του Εξαρχιστάν. Ανησυχούμε πολύ και όλοι οι συνδικαλιστές παίρνουμε τηλέφωνο ο ένας τον άλλον και ρωτάμε αν όλοι οι συνάδελφοι έχουν γυρίσει πίσω. Αυτή είναι η αγωνία μας, μήπως κάποιο νοσηρό μυαλό και σηκώσει κάποιο όπλο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε ότι «έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα στη Δυτική Αττική, καθημερινά υπάρχουν μικροτραυματισμοί συναδέλφων μου. Φαίνεται ότι το έγκλημα ότι δεν είναι μόνο στο κέντρο της Αθήνας».

Τέλος, ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι «καμία πολιτική ηγεσία δεν μας είπε μην πηγαίνετε στα Εξάρχεια αλλά όταν κλείναμε πονηρά το μάτι στους Ρουβίκωνες και τους αφήναμε ελεύθερους, περνούσαμε μηνύματα που κανένας αξιωματικός της αστυνομίας δεν θα έμπαινε μπροστά να υλοποιήσει κάτι όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική εντολή».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση