GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραδιά τρόμου για πασίγνωστο πρώην ποδοσφαιριστή - Τον απείλησαν με όπλο - ΦΩΤΟ

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τρίτης πρώην άσος της Γιουβέντους μέσα στο σπίτι του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta Dello Spo...

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τρίτης πρώην άσος της Γιουβέντους μέσα στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και η σύζυγός του, Ρομπέρτα, γύρω στις 8:30 βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Βίβονο, όταν δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους.

Υπό την απειλή δύο όπλων και ενός κατσαβιδιού, ο Μαρκίζιο αναγκάστηκε να δώσει χρήματα και κοσμήματα στους κλέφτες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Ο Μαρκίζιο ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία ερευνά κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και τη σχέση που μπορεί να υπάρχει με την πρόσφατη ανάρτηση υπέρ των Κούρδων που είχε κάνει στα social media.

Ο Μαρκίζιο επέστρεψε για να ζήσει στο Βίβονο με την οικογένειά του μετά την εμπειρία του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση