GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα γυρίζει" ο Τραμπ μετά τις απειλές: Μεγάλος εμπορικός εταίρος των ΗΠΑ η Τουρκία και σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ

Λίγες ώρες μετά τις απειλές που εκτόξευσε κατά της τουρκικής οικονομίας ο Ντόναλντ Τραμπ -μέσω twitter- αναφέρθηκε ξανά στην Τουρκία, αυτ...

Λίγες ώρες μετά τις απειλές που εκτόξευσε κατά της τουρκικής οικονομίας ο Ντόναλντ Τραμπ -μέσω twitter- αναφέρθηκε ξανά στην Τουρκία, αυτήν τη φορά σε τελείως διαφορετικό ύφος.
Ο Τραμπ υπογράμμισε ότι η Τουρκία είναι ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος του F-35 και ότι τον βοήθησε να σώσει πολλές ζωές στην επαρχία Idlib.
«Τόσοι πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ότι η Τουρκία είναι ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα κατασκευάζουν τον σκελετό δομικού χάλυβα για το F-35. Επίσης, με βοήθησε να σώσω πολλές ζωές στην επαρχία Idlib και να επιστρέψει, κατόπιν αιτήματός μου, ο πάστορας Μπράνσον, ο οποίος είχε πολλά χρόνια στη φυλακή ακόμα. Επίσης, θυμηθείτε και είναι σημαντικό, ότι η Τουρκία είναι ένα σημαντικό μέλος στο ΝΑΤΟ», έγραψε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιβεβαίωσε παράλληλα την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση