GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Ο Πέτρος Τατσόπουλος διαγνώστηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και έπειτα από επέμβαση, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και ολ...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος διαγνώστηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και έπειτα από επέμβαση, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, “διακομίσθηκε σταθερός στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης”, αναφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ιπποκράτειο”, σημειώνοντας ότι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση όταν παρέλθει ένα 24ωρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

“Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση