GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία για γνωστό καλλιτέχνη της Country μουσικής - Πέθανε η δύο ετών κόρη του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Την απώλεια της δύο ετών κόρης του θρηνεί ο γνωστός καλλιτέχνης της Country μουσικής Νεντ Λεντού. Το τραγικό γεγονός ανακοίνωσε ο ίδι...

Την απώλεια της δύο ετών κόρης του θρηνεί ο γνωστός καλλιτέχνης της Country μουσικής Νεντ Λεντού. Το τραγικό γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο facebook.

Η δύο ετών Χέιβεν πνίγηκε με κάποιο αντικείμενο και έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στο σπίτι όπως έγραψε ο καλλιτέχνης. Ο Λεντού με τη σύζυγό του και τον μεγαλύτερο γιο τους Μπρόνσον ζουν στα βορειοανατολικά του Κάνσας.

    Η Χέιβεν έγινε δύο ετών πριν από έξι εβδομάδες. Ο Λεντού είναι ο γιος του πρώην πρωταθλητή του ροντέο και πασίγνωστου καλλιτέχνη της country Μουσικής Κρις Λεντού που πέθανε το 2005 από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Ο Νεντ έπαιζε ντραμς στην μπάντα του πατέρα του και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2017 στον "ναό" της Country μουσικής Ryman Auditorium.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση