GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κατερίνη: Η στιγμή που πυροσβέστες ανασύρουν νεκρές τη 17χρονη και τη μητέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, βίντεο από τη διαδικασία ανάσυρσης της 17χρονης που αγνοούνταν μαζί με τη μητέρα ...

Στη δημοσιότητα έδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, βίντεο από τη διαδικασία ανάσυρσης της 17χρονης που αγνοούνταν μαζί με τη μητέρα της, από τις 8 Νοεμβρίου, στην Κατερίνη.

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές σήμερα το απόγευμα, δύο μέτρα μακριά από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας.

Όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του:

Πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα, 17 Νοεμβρίου, επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη Πιερίας. Οι δύο γυναίκες και το Ι.Χ.Ε. όχημά τους, είχαν εντοπιστεί σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μ. στην εν λόγω περιοχή. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Λιτοχώρου, από την 2η Ε.Μ.Α.Κ., η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση