GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε υποβρύχιο έπειτα από 77 χρόνια - Είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το βρετανικό υποβρύχιο που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με 44 ανθρώπους πλήρωμα, βρέθηκε στις ακτές τη...

Το βρετανικό υποβρύχιο που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με 44 ανθρώπους πλήρωμα, βρέθηκε στις ακτές της Μάλτας, σύμφωνα με το CNN. Το HMS Urge, έφυγε από την Μάλτα στις 27 Απριλίου του 1942 αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, που ήταν η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Μέχρι την ανακάλυψη του ναυαγίου, τόσο ο λόγος για την εξαφάνιση του υποβρυχίου όσο και το σημείο ήταν άγνωστα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές που εντόπισαν το ναυάγιο, το υποβρύχιο βυθίστηκε λόγω μιας νάρκης που είχε τοποθετηθεί κοντά στο νησί.

Βρίσκεται περίπου σε βάθος 141 μέτρων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του υποβρυχίου ξεκίνησαν το 2017, όταν ο Francis Dickinson, εγγονός του κυβερνήτη του Urge, επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο της Μάλτας για να ζητήσει την χαρτογράφηση του βυθού.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    Η δική μου δοκιμασία για το πώς έχω ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια επιχείρηση δανείου κάλεσε τα δάνεια του jose luis, είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο ΛΟΓΟΣ BLESS δάνεια jose luis (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    Το όνομά μου είναι maria, είμαι από το Ελλάδα, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι όλοι πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα ////
    όπως μου είπε, έχω υποβάλει αίτηση μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    , ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
    (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου.Πλήρης επαφή (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός να ευλογεί jose luis δάνεια για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
    Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια Luis για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση