GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δάκρυα της βασίλισσας Ελισάβετ για τους ήρωες του πολέμου - Τα βλέμματα σε Κέιτ και Μέγκαν - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εκ μέρους της βασίλισσας και μητέρας του κατέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος την Κυριακή της μνήμ...

Στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εκ μέρους της βασίλισσας και μητέρας του κατέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος την Κυριακή της μνήμης όπως εορτάζεται στη Μεγάλη Βρετανία τιμώντας τους πεσόντες και τους ήρωες του πολέμου.

Η βασίλισσα παρακολούθησε την τελετή απόδοσης τιμών από το μπαλκόνι των Ανακτόρων έχοντας στο πλευρό της την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης και την Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Ακριβώς στο διπλανό μπαλκόνι βρισκόταν η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ ενώ μαζί της βρίσκονταν η Σόφι, Κόμισσα του Ουέσεξ αλλά και ο Τιμ Λόρενς, σύζυγος της πριγκίπισσας Άννας.

Η βασίλισσα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της παρακολουθώντας τον γιο της να αφήνει στεφάνι στο Κενοτάφιο, ενώ πίσω του ακολουθούσαν οι γιοι του πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι.

Πέρα από τη συγκίνηση και τη φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα, τις εντυπώσεις έκλεψε το στιλ της Κέιτ και της Μέγκαν καθώς εμφανίστηκαν και οι δύο υπέρκομψες με το μαύρο παλτό τους και το ξεχωριστό καπέλο που στόλιζε τα κεφάλια τους.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες/βίντεο από Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση