GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΦΑΓΗ για τη νέα διοίκηση στον «Άγιο Σάββα»: Η υποψήφια από το ΠΑΣΟΚ και το βέτο της Μαριάννας Λάτση...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων τα πρώτα ονόματα των οπο...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη 
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων τα πρώτα ονόματα των οποίων -για την Αττική- επρόκειτο να ανακοινωθούν χθες Παρασκευή. Ένα από τα μεγάλα νοσοκομεία που έχει προκύψει πρόβλημα είναι το Αντικαρκινικό «Άγιος Σάββας».

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, υπήρχε πρόθεση να τοποθετηθεί διοικήτρια η Όλγα Μπαλαούρα (φωτό αριστερά), εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Είχε τοποθετηθεί επί κυβερνήσεως Παπανδρέου (2009) στη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», ήταν συνεργάτιδα της πρώην βουλευτίνας Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη και παλαιότερα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηνών με τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Από την άλλη πλευρά όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαριάννα Λάτση έχει διαμηνύσει στην κυβέρνηση την επιθυμία της να διατηρηθεί η σημερινή διοίκηση του νοσοκομείου, υπό τον Γεώργιο Δενδραμή (φωτό δεξιά), που είχε τοποθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. Ως γνωστόν η Μ. Λάτση είναι μεγάλη ευεργέτιδα του Νοσοκομείου καθώς έχει κάνει δωρεά για το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Κι όπως φαίνεται η επιλογή της (νέας) διοίκησης για τον «Άγιο Σάββα» θα γίνει σε ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση