GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς... πριγκιπικό γάμο η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Οι επιπτώσεις από την εμπλοκή του πατέρα της στο σκάνδαλο Επστάιν - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Επιπτώσεις αναμένεται να έχει η καταστροφική συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Άντριου για τη σχέση του με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπστα...

Επιπτώσεις αναμένεται να έχει η καταστροφική συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Άντριου για τη σχέση του με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταιν, στον γάμο της κόρης του πριγκίπισσας Βεατρίκη τον επόμενο χρόνο.

Ο γάμος της με τον Ιταλό μεγιστάνα της κτηματαγοράς Εντοάρντο Μοτσίλ, θα ωχριά μπροστά στον λαμπερό γάμο της αδερφής της Ευγενίας πέρυσι. Η ίδια δεν θα έχει ούτε άμαξα με άλογα ούτε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της γαμήλιας τελετής.

Κοντινός φίλος στην οικογένεια είπε: "Θα είναι χαμηλών τόνων. Μπέα και Έντο είναι ευτυχείς που ο γάμος τους συγκεντρώνει μικρή προσοχή.

Η τελετή μπορεί ακόμη να γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ εκεί όπου παντρεύτηκε και η Ευγενία αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι τη Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, το ζευγάρι σκέφτεται ακόμη και μια πιο μικρή εκκλησία στο κεντρικό Λονδίνο ώστε ο γάμος τους να είναι όσο πιο απλός γίνεται.

Τέσσερα άλογα του Ουίνδσορ μετέφεραν την άμαξα του Τζακ και της Ευγενείας γύρω από το Ουίνδσορ ενώ ο γάμος προβαλλόταν σε απευθείας μετάδοση στο ITV.

Η βασίλισσα θα δώσει το "παρών" όπως και άλλοι διάσημοι όπως οι φίλοι της Βεατρίκης, οι popstar Εντ Σίραν, Έλι Γκούλντινγκ και Τζέιμς Μπλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση