GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσία αναγνώρισε την Ανιές ως νόμιμη πρόεδρο;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους...
ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Πανηγυρίζουν τα δυτικά ΜΜΕ: «Η Ρωσία αναγνώρισε την Ανιές ως νόμιμη πρόεδρο»
Απορεί ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, στο μοσχοβίτικο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Τας": «Εκπλήσσομαι... πως είναι δυνατόν να μην έχουμε κατηγορηθεί για το πραξικόπημα στη Βολιβία»
Επιρρεπείς, ή σωστότερα ανακαλύπτουν χωρίς καθόλου κόπο τόσο οι "εξεγερμένοι μπατριώτες" -όπως αυτοί που ανακάλυψαν ακόμη και κάποιον γραφικό Ανουάρ Μπάκρι εμφανίζοντας τον μάλιστα ως "Γενικό Γραμματέα Σύρων Ελλάδας" [Βλέπε σε: Όψιμοι "Εκπρόσωποι Σύρων Μεταναστών"... τι άλλο θα δούμε;]-, όσο κι οι "αριστεροί" αναλυτές πως έχουν δίκιο για τον "βρώμικο ρόλο της Ρωσίας".
Δεν χρειάζεται να είσαι "συνωμοσιολόγος", "ψεκασμένος", να πληρώνεσαι με ρούβλια... αλλά, να είσαι ένας απλός άνθρωπος έξω από τον μόνιμο ιό της αντιρωσικής ψύχωσης, που καλλιεργούν οι τραπεζίτες της δύσης [Βλέπε σε: Ο Ζιουγκάνοφ, για την ευρωπαϊκή αντιρωσική υστερία], για να διαπιστώσεις πως και σ' αυτό το ζήτημα το πάνω χέρι στο μυαλό σου έχουν οι σε διατεταγμένη Υπηρεσία: αργυρώνητα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες.
Οι λέξεις έχουν ισχύ!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ακούσετε καμία είδηση που θα σας λέει ότι ο Μοράλες ανατράπηκε από ένα πραξικόπημα.
Ο χειρισμός της "είδησης" ξεκινάει από από τα αμερικανικά και δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε στρατηγούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση παραβιάζοντας το Σύνταγμα της πατρίδας τους και ζητούν την παραίτηση και τη σύλληψη ενός δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου, στον οποίο οφείλουν υπακοή σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της χώρας τους, τότε τακτικά εκλεγμένου επικεφαλής της πολιτικής κατάστασης, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα "Εγχειρίδιο πραξικοπήματος".
Η δήλωση του Υφυπουργού των Εξωτερικών της Ρωσίας Sergej Rjabkov, πλήρως εναρμονισμένη με τη στάση των ανυπότακτων κι αδέσποτων χωρών της Λατινικής Αμερικής (Κούβα, Βενεζουέλα, Νικαράγουα...), ερμηνεύτηκε από τις δυτικές υπηρεσίες και διοχετεύθηκε κατάλληλα σε όλα τα δυτικά ΜΜΕ. Αρκούν τα αποσπάσματα που "διέφυγαν" των ΜΜΕ των Υπηρεσιών:
«Η νομιμοποίηση ενός Αρχηγού Κράτους πρέπει να είναι σε συμφωνία με το εθνικό Σύνταγμα...
Φοβόμαστε ότι η εξέλιξη των γεγονότων χαρακτηρίζεται από σημαντικά στοιχεία πραξικοπήματος...
Η ίδια η Γερουσία δεν διαθέτει απαρτία για να εκλέξει την πρόεδρο Jeanine Añez...».

Μήπως αντί ν' "ανησυχούν" ορισμένοι ευαίσθητοι με τον "ρωσικό ιμπεριαλισμό" -το νέο εφεύρημα των τραπεζιτών-, θα έπρεπε να ανησυχούμε με το 4ο Ράιχ, την Ευρώπη που συγκαλύπτει ένα φασιστικό πραξικόπημα, όπως ακριβώς έκανε και με τους νεοναζί στην Ουκρανία;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση