GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται από απόψε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 2-0. Το τριφύλλι έφτασε στην επικράτησ...

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται από απόψε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 2-0.

Το τριφύλλι έφτασε στην επικράτηση έχοντας ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο και σαφώς καλύτερη εικόνα στο δεύτερο οπότε και κλείδωσε το τρίποντο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά το ματς και μέχρι το πρώτο ημίωρο το θέαμα ήταν κάκιστο και οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες μηδαμινές.

Ο Παναθηναϊκός είχε με την κατοχή της μπάλας αλλά αυτή ήταν ανούσια και ως μοναδικός τρόπος ανάπτυξης υπήρχαν οι αλλαγές παιχνιδιού του Μπουζούκη για τον Χατζηγιοβάνη.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν σαφώς λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους (61-39 υπέρ του Παναθηναϊκού η κατοχή), πλην όμως ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες τελικές στο πρώτο ημίχρονο (τέσσερις έναντι μίας των πράσινων) και τις μοναδικές καλές φάσεις στο συγκεκριμένο διάστημα του ματς (31’ και 38’).

Μία αλλαγή παιχνιδιού του Νούνες ωστόσο στο 43’ και ένα άψογο κοντρόλ του Χατζηγιοβάνη, που εν συνεχεία ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, άλλαξαν τα δεδομένα.

Ο ίδιος ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με άπιαστο κτύπημα έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να προηγείται, χάρη στη μία και μοναδική του τελική στο πρώτο μέρος, με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και δημιούργησε δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο.

Στη συνέχεια η Λαμία υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της σωστής αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπεχαράνο (60’) και όλα έγιναν πιο εύκολα για το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το ματς στο 73’ αλλά ο Θεοδωρόπουλος διόρθωσε το λάθος του και απέκρουσε το σουτ του Μακέντα.

Ο,τι δεν έκανε ο Ιταλός φορ, το πέτυχε στο 82’ με αριστερό κεραυνό ο Περέα διαμορφώνοντας το 2-0, ενώ στο 87’ ο Κουρμπέλης είχε δοκάρι σε κεφαλιά και στο 94' ο Περέα αστόχησε από κοντά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Ζαχίντ (53’ Περέα), Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση