GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Τρία άτομα στο νοσοκομείο - Διασωληνωμένη μια 24χρονη- ΒΙΝΤΕΟ

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel, επί της λεωφόρου Συγγρού. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 20 άτομα. Τρ...

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel, επί της λεωφόρου Συγγρού. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 20 άτομα. Τρεις άνθρωποι - δύο γυναίκες και ένας άνδρας- μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Αττικό Νοσοκομείο, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των πυκνών καπνών που γέμισε το κτήριο.

Μια εκ των τραυματιών, 24 ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένη καθώς υπέστη εισπνευστικό έγκαυμα, ενώ ο άνδρας έχει και κάταγμα στο πόδι, το οποίο υπέστη πιθανότατα πάνω στον πανικό του.

Από τους απεγκλωβισθέντες, οι τρεις κατέβηκαν μέσω κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με την βοήθεια των πυροσβεστών από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική και έχουν αποχωρήσει οι δυνάμεις. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο, ή από δωμάτιο από το οποίο έλειπαν οι ένοικοι, ή από μικρή κουζίνα, ακριβώς δίπλα, που χωρίζεται με μεσοτοιχία.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν από την προανάκριση που διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση