GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπές από αυτοκίνητα στο Νέο Ψυχικό – Εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις

Χειροπέδες σε 29χρονο αλλοδαπό για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Α...

Χειροπέδες σε 29χρονο αλλοδαπό για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φιλοθέης-Ψυχικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο 29χρονος λίγο πριν τη σύλληψη είχε παραβιάσει υαλοπίνακα σταθμευμένου αυτοκινήτου στην ίδια περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας: «Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος εντόπιζε, στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού, σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία παραβίαζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα.

Εντός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, φακός, συσκευή απενεργοποίησης εξ αποστάσεως ηλεκτρονικού κλειδώματος αυτοκινήτων, και προερχόμενα από κλοπές μπουφάν και πορτοφόλι.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα.

Επιπρόσθετα, ο 29χρονος είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση