GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευκάδα: Εφιάλτης για 37χρονη - Τη βίαζαν και την εξέδιδαν

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Λευκάδα, με τις κατά περίπτωση κατηγορί...

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Λευκάδα, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων, βιασμού και αρπαγής σε βάρος μίας 37χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), τέσσερις συνολικά αλλοδαποί, δύο άνδρες 36 και 38 ετών και δύο γυναίκες 58 και 31 ετών.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 37χρονης αλλοδαπής, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του σε περιοχή της Λευκάδας και με τη συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση