GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "σκλάβα του σεξ" του Τζέφρι Έπσταιν μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές με τον πρίγκιπα Άντριου - ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που αναγκάστηκε όταν ήταν έφηβη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου προκειμένου να ικανοποιηθούν ο Τζέφρι Έπσταιν και η Τζ...

Η γυναίκα που αναγκάστηκε όταν ήταν έφηβη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου προκειμένου να ικανοποιηθούν ο Τζέφρι Έπσταιν και η Τζισλέν Μάξουελ, σπάει τη σιωπή της σε συνέντευξή της στο BBC.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που διατείνεται ότι υπήρξε σκλάβα του σεξ, υποστηρίζει ότι ο Τζέφρι Επστάιν την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, κατηγορία που αυτός διαψεύδει κατηγορηματικά. Όπως είπε στο BBC η Ρόμπερτς "ήξερ ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω γιατί ο Τζέφρι και η Τζισλέν αυτό περίμεναν από εμένα"

Η Ρόμπερτς επίσης κάλεσε τον βρετανικό λαό να σταθεί στο πλάι της και να πολεμήσει μαζί της και να μην αποδεχθούν ότι όλα είναι καλά.

Μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς είπε ότι ο Άντριου ήταν "ο χειρότερος χορευτής που έχω δει στη ζωή μου" και ότι "ο ιδρώτας του κυριολεκτικά έσταζε παντού" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση