GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΣΕΒ που προκάλεσε αίσθηση

Μια επισήμανση μάλλον καυστική έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον του Θεόδωρου Φέσσα στην εκδήλωση του ΣΕΒ. Όπως αναφέρει το "Κ...

Μια επισήμανση μάλλον καυστική έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον του Θεόδωρου Φέσσα στην εκδήλωση του ΣΕΒ. Όπως αναφέρει το "Κονκλάβιο" της Καθημερινής, ο Πρωθυπουργός είπε ότι κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή "έγινε μια ενδιαφέρουσα ιδεολογική συζήτηση".

Το καυστικό μητσοτακικό σχόλιο ακολούθησε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όχι με τον κ. Τσίπρα, αλλά με τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος έχει άλλη άποψη για την αναδιανομή, άποψη μειοψηφική".

Στην ουσία ο κ. Μητσοτάκης είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι μόνο μαζί του μπορεί να μιλήσει επί της ουσίας. Του απευθύνθηκε άλλωστε και την Τετάρτη στη Βουλή, ενώ είχε κάνει το ίδιο και προεκλογικά. Ο Πρωθυπουργός φαίνεται ότι συμπαθεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο- ως μειοψηφικό διανοούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση